Nu är Gnutiken på gång

Bara för att det är ett speciellt tillfälle (och jag har utsetts till den bäst lämpade att framföra budskapet på Svenska) så blir detta en post just på Svenska. Igårkväll (Fredag) runt 18-tiden bildades styrelsen för “Gnutiken ekonomisk förening”. Målet är att främja fri programvara, grön IT och hållbar teknologisk utveckling.

Det finns ännu en del detaljer att reda ut, men klart är att en fysisk butik skall upprättas, i vilken vi avser sälja modulära paketlösningar av fri programvara, support och utbildning.

Jag väljer att avsluta såhär, lite kryptiskt, men frukta inte, mer information kommer att följa vid senare tillfälle.

Tags: , ,

2 Responses to “Nu är Gnutiken på gång”

  1. David Birath says:

    Wow! Låter jävligt intressant, vilka är det som kommer driva Gnutiken? Är det Göteborgsbaserat?

  2. Patrik says:

    Ja, detta är riktigt spännande *pirrar lite i magen* ^^
    I nuläget är det Stian, Jeremiah och jag som är involverade i projektet, och ja, Göteborgsbaserat. :D :D
    Jag är ledsen att jag är så sparsmakad med information, men det är så nytt att jag hellre säger lite, som jag vet är korrekt, än att basunera ut saker som vi har visionen att genomföra men som vi inte riktigt gjort upp en plan för hur det skall genomföras ännu. Hur som haver, detta är spännande. ^^